Class Timetable

ABC.jpg
bender ball.jpg
activation.jpg
image1 (6).jpeg
corners.jpg
family boogie.jpg
185787069_149814213821485_663615399920890080_n.jpg
spin.jpg
241821814_234715581998014_8710464508223694213_n.jpg
me & noah.jpg
kids gym 1.jpg
image2 (3).jpeg
club.jpg

 

Monday -

30th May: No Fitness Yoga

9.30am: Pump & Pilates (CF) - 30 minute workout combining weights & pilates


10am: FitMom BootCamp (CF) - 40 minute boot camp workout suitable for post natal moms (6 weeks natural birth, 12 weeks c-section) Babies & children welcome. You don't have to be a mom to attend this class, its just very mom/baby/child friendly!


11am: Zumba - 45 minute Zumba workout. Lots of fun as we dance our way to fitness with easy to follow routines.            


4.45pm: Kids Dance & Fitness Stars* - A fun fitness and dance session for children aged 4+. Message Gemma on 07939137810 to book. 

 

5.30pm: Hula Fit - 30 minute fun workout using a weighted hoop. Don't worry if you think you can't hoop, you'll soon find out you can!

6pm Prime  - 30 minute workout using weights & low impact interval training designed for the menopausal women. 

6.30pm: Kids Gym* - A 1 hour supervised and structured session in the gym for children aged 8-15 years.

6.30pm: Zumba 45 minute Zumba workout. Lots of fun as we dance our way to fitness with easy to follow routines.  


6.45pm: Studio Cycling* - 30 minute high energy workout on the spin bike. You'll leave sweaty but feeling fab. 


7.20pm: Fitness Yoga - 40 minute yoga workout. The focus is improving fitness through Yoga. We work on flexibility, agility, balance, co-ordination and strength. 

Tuesday 

9.30am Studio Cycling (CF) - 30 minute high energy workout on the spin bike. You'll leave sweaty but feeling fab.

 

6pm Kettlebell - 30 minute strength & cardio workout using the kettlebell.

6.30pm High Energy - 30 minute high energy, cardiovascular and fat burning workout. It's intense so make sure you bring it! 

6.30pm: Kids Gym* - A 1 hour supervised and structured session in the gym for children aged 8-15 years.

7pm Back2Basics (Term Time Only) - A 30 minute low impact workout focusing on the basics! A workout combining cardio, weights & Pilates. Perfect for beginners or those returning to exercise. 

7.30pm Clubbercise - 45 minutes of dancing in the dark with disco lights and glow sticks to awesome tunes! So much fun and you'll get a full body workout too. 

Wednesday 

9.30am Legs, Bums & Tums (CF) - 30 minute body conditioning workout focusing on your Legs, Bums & Tums.

10.15am Zumba - 45 minute Zumba workout. Lots of fun as we dance our way to fitness with easy to follow routines.

4.35pm: Kids Fitness & Yoga Stars* - A fun fitness and yoga session for children aged 4+. Message Gemma on 07939137810 to book. 

5.30pm: Boogie Bounce - 40 minutes of fitness fun! A low impact but calorie burning workout on a mini trampoline with a safety T-Bar handle. This workout is choreographed to an eclectic mix of tracks from across the decades.

6.10pm Pump & Tone - 30 minute workout using hand weights and a weighted bar. You'll work every muscle group and this class is perfect to help build strength, burn fat, improve muscle tone and improve bone density. 

6.30pm: Kids Gym* - A 1 hour supervised and structured session in the gym for children aged 8-15 years.

6.45pm: Love Your Core - This 40 minute workout is the perfect looking after your body class. Using Conditioning, Pilates and Yoga exercises we strengthen the tummy and back along with working on our posture for the ultimate Love Your Core session that's perfect for all fitness levels.

7pm: Studio Cycling* - 30 minute high energy workout on the spin bike. You'll leave sweaty but feeling fab. 

7.30pm: Combat - 30 minute workout designed to leave you sweaty and feeling amazing! Release endorphins as you punch away your stresses to choreographed combat routines.

Thursday 

2nd June: Studio Cycling & The Platinum Workout Only

9.30am: Studio Cycling (CF)30 minute high energy workout on the spin bike. You'll leave sweaty but feeling fab.

 

10am Body Blitz (CF) - A full body blitz in this 25 minute blast. 

11am: Active Seniors - This 1 hour session is a fun fitness class designed for the older adult. 30 minutes of low impact dance routines to songs from throughout the decades followed by resistance training, Pilates and balance & posture work. No floor work, the whole class is standing. You have the option of using a chair too if you wish. 

6.15pm: Burlesque Fitness (Term Time Only) - Join Gemma in this fun fitness class where we shake, strut, shimmy and smile! Lots of fun, one not to be missed. 

6.45pm: Boogie Bounce*40 minutes of fitness fun! A low impact but calorie burning workout on a mini trampoline with a safety T-Bar handle. This workout is choreographed to an eclectic mix of tracks from across the decades.

7.30pm: Clubbercise 45 minutes of dancing in the dark with disco lights and glow sticks to awesome tunes! So much fun and you'll get a full body workout too. 

 

Friday 

No classes 3rd June

9.15am: Pump & Tone* (CF)30 minute workout using hand weights and a weighted bar. You'll work every muscle group and this class is perfect to help build strength, burn fat, improve muscle tone and improve bone density. 

9.50am: FitMom BootCamp (CF) - 40 minute boot camp workout suitable for post natal moms (6 weeks natural birth, 12 weeks c-section) Babies & children welcome. You don't have to be a mom to attend this class, its just very mom/baby/child friendly!

10.30am: DanceTone Tabata (CF) - 30 minutes of low impact interval training, but not that you'd know it! This class combines fun, easy to follow dance moves and toning exercises but without the impact.

Saturday 

9am: Pregnancy Fitness* - A 30 minute low impact workout for pregnant ladies who are 12 weeks+. We combine cardiovascular exercise, resistance work & Pilates. Message Gemma on 07939137810 to book. 

 

9.40am: Pump & Tone 30 minute workout using hand weights and a weighted bar. You'll work every muscle group and this class is perfect to help build strength, burn fat, improve muscle tone and improve bone density. 

10.20am: Boogie Bounce 40 minutes of fitness fun! A low impact but calorie burning workout on a mini trampoline with a safety T-Bar handle. This workout is choreographed to an eclectic mix of tracks from across the decades.

10.30am Studio Cycling30 minute high energy workout on the spin bike. You'll leave sweaty but feeling fab. 

11am Project Me - Invest in your body, both physically and mentally. Project Me is a 30 minute fitness Pilates class where we focus just on you! Improve your posture, release stress, allow the endorphins to flow, increase your range of movement along with your core strength and balance. Take time for you and look after the amazing body and mind that you own. 

Sunday 

Sunday Special - Children 5+ can join in our Sunday classes for just £1 per class!! Children must be accompanied by a paying adult. 

9.30am Sunday Session(CF) - A 40 minute family friendly session! Every week this session will vary to keep the workouts fun, fresh and exciting. Children aged 5+ can join in with a participating adult. 

10.20am Boogie Bounce40 minutes of fitness fun! A low impact but calorie burning workout on a mini trampoline with a safety T-Bar handle. This workout is choreographed to an eclectic mix of tracks from across the decades. Children aged 5+ can join in with a participating adult. 

Only classes with a * need to be booked. All of the other classes you can just turn up too. 

Call us on 01384 444642 to book a class. We require 6 hours notice to cancel a class.

If you do not give this notice you will be charged the class fee. 

Classes with the code CF next to them are baby/child friendly.  

Children aged 5+ can attend Hula Fit & Boogie Bounce with a participating adult.

Children aged 12+ can attend adult classes.